Spil golf og spis på restaurant i golfklubben

Kan du lide at spille golf og spise på restaurant i golfklubben efterfølgende? Så er du langt fra den eneste. Det er en fast rutine for rigtig mange danskere, der nyder en runde golf i naturens omgivelser, for herefter at sætte sig til bords og nyde god mad.

Der er kommet rigtig mange golfklubber i Danmark og i skrivende stund er antallet over 170. Tallet ændrer sig hele tiden, da mange klubber har problemer med økonomien, men du har i hvert fald rigtig mange steder at vælge imellem.

Fælles for langt størstedelen af golfklubberne er, at de har en restaurant eller café tilknyttet. Specielt for de større og mere populære steder.

Det er nemlig meget udbredt, at man bestiller en gang mad efter man har spillet golf. En runde kan hurtigt tage flere timer og så bliver folk sultne. Det er en god afrunding på dagen og hvis du ikke allerede har prøvet det, vil du helt sikkert komme til at værdsætte det.

Den perfekte dag på golfbanen

At spille golf og spise i golfklubbens restaurant bagefter er den perfekte dag på golfbanen. En dag der vil være hyggelig for alle med passion for golf. Det har ikke den store betydning om du er nybegynder, øvet, mand eller kvinde.

Når I først sætter Jer til bords i restauranten vil i have god mulighed for at vende dagens begivenheder og have det hyggeligt sammen.

Det er den perfekte afrunding på golfdagen, frem for at man bare tager hjem og er hver for sig. I løbet af en golfrunde kan der opstå mange sjove situationer og fejlslag. At spise i golfklubbens restaurant handler om meget mere end bare mad. Det handler om hygge og samvær, inden man drager hjemad hver især.

Det er jo ikke uden grund at landets mange golfsteder har en god restaurant tilknyttet, der kan servicere kunderne med god mad.

Det er klart, at der vil være forskel på maden fra sted til sted og restaurantens priser. De to elementer bør derfor være én af mange faktorer der bestemmer, hvilken golfklub i spiller i. For en velsmagende sandwich kan være lige så vigtig, som smukke omgivelser. I hvert fald hvis I ofte spiser i golfklubben.

De fleste golfklubber tilbyder en gratis eller meget billig prøvegang for nye spillere. Så hvis du ikke har prøvet denne oplevelse før, kan du gøre det uden du bør erhverve dig dyrt udstyr og køller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *